Th, 2024 Apr 18, 8:21 PM
Happy Christmas Guest | RSS

My site

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » cuntHunters » General Discussion » Krymas: Rusijos laivynas skelbia ultimatumą (naktį laukiama rusų karių provokacijos)
Krymas: Rusijos laivynas skelbia ultimatumą
zofiDate: Mo, 2014 Mar 03, 5:32 PM | Message # 1
ஜ ۩Global Admin۩ ஜ
Group: Administrators
Messages: 2973
Status: Offline
Įtampa Krymo autonominėje
respublikoje tik auga.


Pirmadienį Kremliaus retorika nesikeičia – nors Vakarai grasina ekonominėmis sankcijomis, o nuo Rusijos nusisuko net sena partnerė Kinija, Rusija, atrodo, taip lengvai pasiduoti neketina.

Rusijos laivynas kelia ultimatumą Ukrainos kariams
Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivynas
Ukrainos kariškiams Kryme iškėlė ultimatumą. Jo įgyvendinimui Ukrainos pajėgos turi pusę paros.
Kaip remdamasi Ukrainos gynybos ministerijos
duomenimis praneša „Interfax Ukraina“, ultimatumą oficialiai iškėlė Aleksandras Vitko, Juodosios jūros laivyno vadas.
„Jeigu iki 5 val. ryto rytoj (antradienį – DELFI) jie nepasiduos, prasidės tikras šturmas prieš Ukrainos ginkluotasias pajėgas visame Kryme“, - teigia agentūros šaltinis.

Ultimatumas iškeltas po to, kai į prorusiškos Krymo valdžios pusę perėjęs Ukrainos laivyno vadas Denisas Berezovskis kreipėsi į laivyno karininkus su raginimu pasekti jo pėdomis ir liko nieko nepešęs. Ukrainos laivyno karininkai jo pasiūlymams dirbti už Rusijos laivyno lygio
algas liko abejingi, o pranešimą apie D. Berezovskio nušalinimą sutiko
plojimais ir Ukrainos himnu.
Taip pat pranešama, kad po laivyno karininkų atsisakymo pereiti į D. Berezovskio pusę pradėta Ukrainos laivyno štabo blokada. Štabas, anot pranešimų, apsuptas Rusijos kariškių.
Naktį laukiama Rusijos provokacijų
Ukrainos Vidaus reikalų ministerija (VRM) paskelbė, kad antradienio naktį Rusijos kariai planuoja provokaciją. Žadama nužudyti tris ar keturis Rusijos karius. Tai pareiškė VRM viceministras Nokolajus Veličkovas, skelbia lenta.ru.
Pasak N. Veličkovo, tokiais veiksmais bus siekiama pateisinti didžiulių Rusijos karinių pajėgų įvedimą į Krymo autonominę respubliką.

ESBO siunčia savo „priešakines grupes“ į Ukrainą

Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacija (ESBO) pirmadienio vakarą pradės siųsti savo stebėtojų grupes į Ukrainą, tačiau Rusijos prieštaravimai reiškia, kad organizacijai dar teks susitarti dėl visavertės misijos šioje šalyje, pranešė aukšto rango JAV diplomatė Europoje.

„Šiandien buvo pranešta, kad ESBO šį vakarą pradės siųsti į Ukrainą savo stebėtojus, kurie galės pateikti neutralių faktų ir tikrą vietos įvykių įvertinimą“, – sakė JAV Valstybės departamento diplomatė Victoria Nuland žurnalistams Vienoje.

Kalbėdama specialaus ESBO susitikimo užkulisiuose V.Nuland išreiškė viltį, kad toms „priešakinėms grupėms“ bus „leista vykti į Krymą, kur jų reikia labiausiai, taip pat į pagrindinius miestus Ukrainos rytuose“.

placiau apie tai http://www.delfi.lt/news....ujkcOB7



 
[cH]vodkaDate: Mo, 2014 Mar 03, 6:35 PM | Message # 2
GTA:T Veteran
Group: cH Member
Messages: 1258
Status: Offline
Stopudovai, gali būt trečias pasaulinis 2014



 
Forum » cuntHunters » General Discussion » Krymas: Rusijos laivynas skelbia ultimatumą (naktį laukiama rusų karių provokacijos)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: